Kaprifolen C
Trivsamt boende mitt i backen i Ramundberget!

För information om våra avbokningsregler, städning mm, se fliken "Bokningsinformation"
Där förklarar vi också varför vi ger dig ett mycket bättre pris om du bokar via oss direkt istället för via Blocket, Stugknuten eller andra tjänster som gärna vill agera mellanhänder men tar en rejäl slant för det.

Surfar du på mobil? Skrolla till höger när du tittar på tabellen nedan så ser du priser

VECKA
Datum (veckodagar)
Ord.
pris*
Vårt
pris**
Tillgänglighet
(uppdateras direkt)
SOMMAR 2024
Vecka 27 (29:e juni - 6:e juli) 7065 5900 Ledig
Vecka 28 (6:e – 13:e juli) 7065 5900 Ledig
Vecka 29 (13:e-20:e juli) 7065 5900 Preliminärbokad
Vecka 30 (20:e-27:e juli) 7065 5900 Ledig
Vecka 31 (27:e juli – 3:e augusti) 7065 5900 Bokad
Vecka 32 (3:e – 10:e augusti) 7065 5900 Bokad
Vecka 33 (10:e – 17:e augusti) *** 7065 5900 Ledig
Vecka 34 (17:e - 24:e augusti) *** 7065 5900 Ledig
Vecka 35 (24:e - 31:a augusti) *** 7065 5900 Ledig
Hela sommaren (vecka 27 - 35)
Pris per natt, minst 3 nätter.
OBS - Slutstädning ingår ej.
990/
natt
Ledig
Vecka 36 - 50 ****
Pris per natt, minst 3 nätter.
OBS - Slutstädning ingår ej, kan bokas för 850 kr. 
Vid bokning av hel vecka (4200 kr) ingår slutstädning (samma pris/natt)
- 600/
natt
Ledig
Vinter 2024/2025 - priserna anslås under vecka 32 2024

* Ord. pris avser Ramundbergets pris för en likvärdig lägenhet i samma hus (dvs. Kaprifolen) inkl. slutstädning, (avstämt oktober 2023 men Ramundberget justerar sina priser under säsongen ibland). Andra lägenheter i Fjällängen-området kan ha högre/lägre priser p.g.a. byggår, tillgång till wifi, husdjurstillåten etc.  

** Vårt pris för Kaprifolen C, inkl slutstädning (utom veckor markerade med ****). Inga extra avgifter tillkommer. 

*** Ramundberget har liften öppen för mountainbike på helgerna, annars stängt. 

 

**** = Ramundberget har inga organiserade aktiviteter, deras restauranger har stängt.  Ingen slutstädning ingår i priset (kan bokas mot tillägg på 850 kr).
 

Vi reserverar oss för felskrivningar.

Se recensioner, gilla och se erbjudanden på facebook. Kontakta oss på kaprifolenc@gmail.com

Välkommen!

Vi som äger lägenheten Kaprifolen C i Ramundberget, en fräsch, topputrustad ski-in-ski-out-lägenhet mitt i backen i området Fjällängen, hyr ut lägenheten privat. Ni som hyr får samma nivå av utrustning och samma fantastiska läge som de som hyr direkt via Ramundberget, men till vårt lägre pris och med den service som vi kan ge när vi fokuserar all vår energi på att hyra ut en enda lägenhet.


Tabellerna ovan visar vad lägenheten kostar olika veckor säsongen 2023-24. Läs mer under fliken bokning eller kontakta oss på kaprifolenc@gmail.com för att boka er semestervecka! Är ni tveksamma kring något? Berätta för oss - vi kanske kan lösa erat problem!

Vi inkluderar slutstädning i alla hela veckor, både under sommaren och vintern. Under för- och eftersäsong  kan gäster boka enstaka nätter och då välja att lägga till slutstädning eller städa själva. 

Lägenheten är allergivänlig och det har aldrig varit djur i den sedan den byggdes, vi tillåter därför inte husdjur.

Lägenheten är byggd 2015 och har bästa  ski-in ski-out-läge! Den har 3 sovrum med sammanlagt 7 vuxenbäddar (180 cm dubbelsäng, 140 cm + 90 cm överslaf, 80 +80 våningssäng). I övrigt finns 8 stolar kring köksbord och vid altanbordet, 8 tallrikar, vattenglas etc. Vi har ansträngt oss för att möblera och utrusta lägenheten på bästa sätt med omtanke om varje detalj. Vi bor ju själva där ofta och vill ha allting maximalt bekvämt och välordnat! Läs mer om det under fliken "Lägenheten" ovan. 

Ni som redan känner till Ramundberget vet att Fjällängen tillhör det bästa boendet, men ni kanske inte visste att de två mest nybyggda husen högst upp i backen har sålts till privatpersoner som bildat bostadsrättsförening. En del hyr ut sin lägenhet via Ramundberget de veckor de inte själva nyttjar lägenheten - vi har dock sedan 2018 valt att hyra ut den privat. Dessa privata lägenheter har sedan vintern 2016 100 Mbit WiFi via fiber som vi fixat själva i vår Brf, detta är inget som finns i Ramundbergets egna lägenheter. De flesta andra lägenheterna i FJällängen har inte heller egna p-platser med motorvärmare nära husen, vilket vi har.

Ramundberget ligger ca 6-7 h körning från Uppsala-Stockholm, är ett av Sveriges snösäkraste destinationer och är väldigt barnvänligt, samtidigt som det finns gott om backar för bättre skidåkare och även mycket offpiståkning. Skidskola för barnen finns från 3 års ålder, med fantastiska lärare, personal hjälper till i alla släpliftar med påstigning!en och de minsta barnen har ett fint eget lekområde (Lill-Ramis) med personal, knapplift och ett rullband som även 2-åringar kan ta sig upp för. Maskoten Mickelina fjällräv hittar på lek och bus med barnen och det finns många andra barnaktvititeter. Hotellet Fjällgården med gamla anor är centralpunkten i Ramundberget, här finns en restaurang med genuin mat lagad på äkta råvaror, en ambitiös bar och mysig lounge. För barnen finns flera stora jättemysiga lekrum i källaren, skapat av personerna bakom Junibacken i Stockholm, där personal aktiverar barnen på kvällstid. Det finns även pool med bastu på hotellet. Ni kan nyttja lekrum och pool mot extra avgift. Ramndberget har ca 80% återkommande gäster, de flesta år efter år. 

Klicka er runt med hjälp av flikarna ovan för att få veta mer om lägenheten och området!

*Texten uppdaterad aug 2023*

Kaprifol (lonicera kaprifolium)

Utsikt från lägenhetens matplats/balkong mot backen i soluppgången. Du glider lätt mellan ytterdörren och backen och ner till stora stolsliften eller bygelliften lite längre bort. Pistmaskinen syns men inte stör inte.

Planlösning, 70 kvm, skalenlig.  Exempel på storleks-förhållanden: väggen som TVn sitter på, mellan sovrum 2 och allrum är 260 cm. Exempelmöbleringen i ritningen stämmer utom att sovrum 2 har bredare nederslaf, att soffan är större och har fåtölj, att det finns TV-bänk och ett extra skåp i allrummet, samt att det finns hallmöbler. Se också bilder under fliken lägenheten-inredning

Bild tagen från stora stolsliften, röda pilen pekar på lägenhetens ingång, ski-in från ovansidan, ski-out neråt! Parkering strax nedanför husen (syns också)

Annat material skapat av oss är:
Carbon guide på SLUs hemsida - om klimatkompenseringens lokala effekter i Afrika

Blogg om mat med recept