Bokningsinformation

Huset fotograferat från stolsliften, pisten i förgrunden, huset är ett hack in från backen, pilen visar ytterdörr med skidförråd precis utanför. Bara att spänna på skidorna och glida ut i backen!

Lägenheten bokas genom att ni hör av er till oss på mailadressen kaprifolenc@gmail.com med förfrågningar, efter att vi kommit överrens skickar vi en preliminär bokningsbekräftelse som ni får läsa igenom. Är ni nöjda betalar ni det överrenskomna priset via swish eller banköverföring, varpå vi skickar slutgiltig bokningsbekräftelse och kvitto. Därefter kan ni luta er tillbaka tills det är dags att packa väskorna, köra upp och hämta ut nyckeln enligt den information som ni får i ert bekräftelsemail. Läs på vanliga frågor här intill om varför vi tycker detta fungerar bättre än mellanhänder som Blocket, Stugknuten mfl.

Vi som hyr ut privat månar förstås extra mycket om våra gäster och vi kommer finnas tillgängliga per mail/telefon under er vistelse ifall ni har några frågor/funderingar eller kommentarer. Vi kan allt om hur alla maskiner i lägenheten fungerar, vi kan felsöka vårt Wifi hemifrån och vi har kontakter i Ramundberget som kan rycka ut till er vid större problem. Vi strävar efter att erbjuda det bästa, mest välutrustade och trivsammaste boendet i Ramundberget och ge er den bästa servicen!

Information om avbokning
Våra villkor för avbokning är i grunden samma som Ramundbergets – efter att ni bekräftat bokningen med att betala för boendet och fram till 30 dagar innan resan kan ni avboka och återfå 75% av kostnaden. Inom 30 dagar återbetalas inte några pengar, men vi är flexibla med att ändra t.ex. om ni vill överlåta resan på någon annan familj eller hittar några som vill ta över er bokning, vi tar inga avgifter för sådant och vi kommer försöka hjälpa till att hitta nya gäster om ni måste avboka.  Se ”frågor och svar” nedan om avbeställningsskydd.

Var ligger lägenheten?
Kaprifolen C har bästa läget, både mitt i backen precis ovanför sittliften (men ett hack in från den nattligt brummande pistmaskinen som inte hörs här) och även nära till Fjällgårdstorget, Ramundbergets ”centrum” med Gästservice och restaurang. Här kan ni se huset Kaprifolen på en karta över Fjällängen-området på Ramundbergets hemsida, se även vår egen karta på denna sida

Rymlig dubbelsäng i stora sovrummet (180 cm). Sängkläder ingår ej, men ullfiltarna ingår. Det går att möblera om så att en resesäng får plats i stora sovrummet. 

Dubbelsäng 140 cm i sovrum 2 plus 90 cm överslaf. Sängkläder ingår ej.

Sovrum 3 med våningssäng 80 cm. Kudde, täcke och varm ullfilt ingår till varje säng. Det finns också flera extra kuddar. Tänk på de olika sängbredderna när ni tar med lakan!

Ramundbergets veckoprogram finns anslaget i Gästservice, eller på deras hemsida. Kontakta Ramundberget för att boka aktiviteter, skidksola, liftkort mm.

Bilderna ovan: Bakom huset finns en brant backe som inte är en pist utan har djup snö och björkskog där barnen gärna leker, tex. med spadar och stjärtlappar, bygger snögrottor och snögubbar. Hit kommer inga bilar och ni ser platsen från sovrumsfönstret eller verandan, en perfekt lekplats med mängder med snö! Säg dock till barnen att inte leka i pisterna då de kan bli påkörda av skidåkare eller pistmaskiner.

Balkongen och lägenheten får morgonsol fram till lunchtid. Här kan man njuta av en förmiddagskaffe i solen vid tillfälle. På framsidans veranda (bilden till höger) kan man få sol fram till eftermiddagen under februari-april.

Utsikt från matplatsen mot Ramundbergets "bykärna" samt dalgången mot andra sidan med längdspåren. Soluppgången syns från matplatsen, samt en skymt av sittliften för att inte missa första åken! 

Längspåren på andra sidan om LJusnan med Skarsfjället i fonden. TIll vänster syns pisterna och lägenheten.

Fridfulla och vackra vyer längs Ljusnan i dalgången under längdåkningen eller promenaden. 

Huset till vänster om trappan är Kaprifolen och C är mittenlägenheten till vänster i huskroppen, markerad med röd ruta. Balkong utan insyn, men markplan vid ingången! P-plats med motorvärmare precis nedanför trappan (ni måste dock bära väskorna uppför trappan som syns på bilden ovan). Vid pilen till vänster i bilden går skidbacken ned mot sittliften Fjällgårdsbanan.

Vanliga och viktiga frågor & svar

Varför vill ni helst inte hyra ut via Blocket eller Stugknuten?
Fram till 2021 tog Blocket, Stugknuten mfl. annonseringstjänster några hundralappar för en annons om att hyra ut fritidsboende. Nu har alla gått över till att försöka tjäna mycket mer pengar på att skjuta in sig som mellanhänder mellan köpare och säljare under förevändningen att det blir ”säkrare för alla”. Vi som hyrt ut privat sedan 2017 har dock inte upplevt något missnöje från vårt eller gästernas håll hittills – tvärtom, det har fungerat jättebra och gästerna har varit supernöjda.

Betänk följande räkneexempel:
Vi vill ha 7500 kr för 7 nätter i juli inkl. slutstädning och bokar ni direkt via oss så swishar ni oss den summan och får bekräftelse, kvitto och information om nyckelutlämning per mail.
Bokar ni på Blocket lägger de på + 662 kr serviceavgift = 8162 kr får ni betala då. Istället för att få pengarna direkt får vi dem efter att ni bott där, då får vi 7500 kr minus 2% i ytterligare ”serviceavgift” dvs 7350 kr. Blocket tjänar 812 kr på att vara mellanhand + ränta på pengarna som under vintersäsongen kan vara hos dem i upp till 9 månader! Härlig deal för dem, sämre för dem som hyr eller hyr ut.

Vad skulle ni/vi få för dessa extra pengar? Ni får en” bedrägerifri uthyrning” hävdar Blocket - men vi kommer skicka kvitto, kan ge er referenser och ni får gärna titta på recensioner på facebooksidan KaprifolenC eller googla på våra namn som är unika i Sverige – ni kommer inte hitta något negativt alls. De hävdar också att de ger ”personlig support” men vi undrar vad den kommer gå ut på för vi har gett våra gäster personlig support via mail eller telefon/sms i alla år och kan fixa det mesta på distans i vår lägenhet inkl. felsöka wifi och hjälpa till om någon maskin krånglar eller skicka dit nyckelsupport. Blocket kan såklart inget om lägenheten och kommer bara kontakta oss för att ge support, vilket innebär att supporten tar längre tid än om vi har direktkontakt. De hävdar också att det ingår försäkring men vår hemförsäkring täcker uthyrning så det är en helt meningslös extra försäkring som dessutom kräver noggrann dokumentation kring skador som uppstått. Ur vårt perspektiv tycker vi också om att få en närmare personlig kontakt med de som ska bo i vår lägenhet och även den känslan förtas av att Blocket ska klämma sig in som en mellanhand.

Därför hoppas vi få fortsatt förtroende av våra gäster att lösa bokningen privat mellan oss, under tiden hoppas vi att dessa sajter tänker om kring sin giriga nya giv eftersom vi fortsatt vill kunna annonsera via dem för att hitta kunder.

Ingår det avresestädning? 

Ja, det ingår i alla hela veckor. Ifall ni bokar enstaka dagar under för- och eftersäsong ingår det inte men ni kan alltid boka till det. Priset är 800 kr från och med sommaren 2022. Ni tömmer dock era egna sopor, ställer tillbaka maskiner ni tagit fram och böcker ni lånat mm. i skåp och lådor. Sista kvällsdisken får ni diska över natten och plocka in i skåpen, men vi har sagt att det är OK att lämna diskmaskinen på med frukostdisken. Ofta hinner inte städservice plocka ur detta utan det blir nästa gäst som får göra det, i gengäld kan ni få plocka ur förra gästernas rena frukostdisk, men det tycker de flesta är bättre än att behöva handdiska och torka sin egen under avresedagen! 

Kan man åka skidor sista dagen efter utcheckningen? 
Ni bestämmer förstås själva när ni åker hem så länge ni checkar ut enligt överrenskommen tid, vilket normalt är kl 10 på morgonen. Vi kan i vissa fall ge er sen utcheckning, hör av er ifall ni vill diskutera detta. Eftersom slutstädning nu ingår är det lätt att hinna med skidåkning sista dagen. Ramundberget har byggt duschar som man kan använda vid Gästservice även efter att man checkat ut för att kunna åka tills liftarna stänger innan man ger sig av hemåt, nyduschad och fräsch. 

Går det bra att ha med hund/katt?
Tyvärr kan vi inte tillåta husdjur då vi har allergiker i familjen. Detta gäller även små, snälla husdjur som inte sitter i soffan, det har aldrig funnits djur i lägenheten och vi vill behålla den helt djurfri. 

Hur funkar lägenheten för allergiker?
Vi tror lägenheten är bra för allergiker. Den var nybyggd när vi köpte den och det har aldrig vistats husdjur i lägenheten. Fråga oss gärna om ni har någon specifik allergi. Vi kan dock inte utfärda några garantier vad gäller allergier. 

Om vi bokar en vecka och Ramundberget sänker priset på den veckan senare, kan ni sänka priset åt oss då också?
Vi sänker priser om Ramundberget sänker, men det gäller endast icke uthyrda veckor. När ni bokar en vecka och betalar för den så reserverar ni den och andra som hade kunnat boka får inte chansen. Vill ni vänta och se om Ramundberget kommer sänka priset på er vecka kan ni göra det, men då tar ni risken att någon annan bokar er vecka. Ni kan inte både få boka er vecka och vänta på ett billigare pris. Även om Ramundberget höjer sina priser kommer vi förstås inte att justera priserna uppåt för en redan bokad och betalad vecka.   

Kan man bo två familjer/ fler än 7 pers t.ex. om vissa är barn? 
Vi tror lägenheten är perfekt för två familjer som inte har alltför stora barn. Fyra vuxna kan exempelvis sova i dubbelsängarna, då finns 3 sängplatser för barn kvar och kanske har man barn som är så små att de kan sova två i en 80 eller 90 säng, eller så kan man sova med ett barn i dubbelsängen. Vi har dessutom en extra juniormadrass i lägenheten, den ligger ihoprullad i dammtätt fodral ovanpå gardroberna i stora sovrummet. Ett mindre barn sover bekvämt på denna 70x160 cm madrass. Madrassen får lättast plats i sovrum 3, men även i sovrum 1 (se bild till vänster längre ner). En resesäng får också plats i sovrummen även om det blir lite trångt. Läs mer om sovrumsmöbleringen under fliken lägenheten-inredning och se bilderna här till vänster på sovrummen. Det finns två toaletter och en dusch i lägenheten och vår upplevelse är att det funkar även om man är 7 personer eftersom många väljer att inte duscha på morgonen innan skidåkningen utan vill duscha på eftermiddagen. Då kan man turas om att duscha/basta och göra våfflor till exempel så blir det inte för jobbigt att vänta på sin tur! Vi har speglar i varje sovrum samt i hallen, så totalt 6 speglar, vilket också minskar tiden i badrummen.

Går det att sova i soffan i vardagsrummet?
Sofforna är inte bäddsoffor och vi tror inte de är bekväma att sova på i en hel vecka. Det finns inga madrasskydd, täcken eller kuddar för sofforna och dessutom finns inga mörkläggningsgardiner i vardagsrummet och lampan på balkongen går inte att släcka på natten. Vi rekommenderar därför inte att ni sover i soffan!

Hur bokar vi liftkort, skidskola mm. när vi inte hyr via Ramundberget?
Boka bara på deras hemsida via onlinebokningen (som ger onlinerabatt) eller ring dem och boka. Ni hämtar ut era liftkort vid Gästservice precis som vanligt. Att ni bokat lägenheten privat gör ingen skillnad. Givetvis kan ni delta i alla aktiviteter och boka bord på restaurangerna precis som vanliga gäster. Många gäster bokar stugor längre bort från Ramundberget och åker bil dit varje morgon. 

Vad är skillnaden mellan er lägenhet och Ramundbergets lägenheter? 
De två mest nybyggda husen i området Fjällängen (till höger på kartan), heter Kaprifolen och Skogsliljan och är privatägda, vilket bland annat innebär att de har egen uppmärkt P-plats med motorvärmare nära huset samt WiFi och mer personlig möblering. Andra hus/lägenheter i Fjällängen kan sakna WiFi, ha husdjurstillåtet eller vara i betydligt äldre skick, därför varierar priserna som Ramundberget sätter (ibland är skillnaderna i prissättning rätt obegripliga). Vi har fram till vintern 2017 hyrt ut via Ramundberget och har då följt deras regler för standardmöblering och utrustning av premiumlägenheterna i Fjällängen. Vi bytte dessutom spis, kyl och diskmaskin 2020 till rostfria vitvaror av bättre kvalitet än de som fanns från början (induktionspis t.ex). Vi har dessutom utrustat lägenheten långt utöver standarden som krävs, exempelvis med extra köksutrustning, extra hallmöbler, avhängningsmöjligheter etc. Vi tror inte ni kommer att sakna något när ni bor hos oss, och gör ni det så ge oss gärna feedback så vi kan förbättra detta till nästa år!

Är det svårt att ta sig från er lägenhet till/från Lill-Ramis eller skidskolorna med barn som inte kan åka i stora backen?
Vi har lämnat en barnsele i lägenheten som ni kan låna (ligger i hallbänken). Med den kan en vuxen åka bakom barnet och hålla emot/bromsa så att farten blir lagom. På så sätt kan ni ta er till skidskolan eller Lill-Ramis på skidor. Hem kan man åka upp med stolsliften och åka nerför en lång blå backe med selen hela vägen till lägenheten, detta klarar de flesta barn, även 2-3-åringar. De flesta vuxna brukar dock underskatta hur snabbt barnen lär sig att åka själva nerför blå backar, särskilt i skidskolan - de är suveräna på att lära barnen att styra och kontrollera farten! Att gå längs vägen/backen samt i trapporna är ett annat alternativ, man får inte åka pulka nerför skidbacken men en vuxen kan dra en pulka längs vägen upp. Man kan förstås också ta bilen fram och tillbaka den lilla biten till Lill-Ramis ifall man t.ex. har flera småbarn som ska dit. Det finns parkering vid liften, Lill-Ramis eller vid Lanthandeln (se kartan under fliken Resan-hit för att bilda er en uppfattning om avstånden). Har ni en barnvagn med er kan den med fördel förvaras i er bil nedanför trapporna för att ni ska slippa släpa den upp och nerför trappan. Har ni enbart småbarn och främst vill vara på Lill-Ramis snarare än att utnyttja ski-in-ski-outläget kanske detta inte är bästa lägenheten för er - leta då istället efter något i området Västhang.  

Hur funkar det med längdåkning? Är ni långt från spåren?
Ramundberget ingår i Nordic Ski Center - Sveriges största system av längdåkningsspår med fantastiska turer, exempelvis mot Mittåkläppen eller Klinken. Man kan även åka upp med en av liftarna och skida bort mot de populära våffelstugorna Ösjöstugan (perfekt lagom lång tur med barn!) eller Knallen och Andersborg. Skidspåren början en bit nedanför Lill-Ramis och är man duktig på att åka utför med längdskidor så kan man åka nerför skidbacken - då kan man i princip åka rakt från lägenheten ner mot Ljusnan med skidor. Vill man bära skidorna är det ca 150 meter till nedanför Fjällgården där längdspåren börjar. Det finns även en värme/ombytesstuga vid bron över Ljusnan, här kan man byta om till längdpjäxorna om man föredrar att gå i stadigare skor. Det är inte långt till fantastisk längdåkning och elljusspår, just möjligheten att kombinera utför med längd är det många uppskattar med Ramundberget!

Vad händer om vi har sönder något?
Hyresgäster kan bli skyldiga att ersätta skador ifall de avsikligt eller genom vårdslöshet gjort väsentlig åverkan på lägenhetens inredning och utrustning på ett sätt som inte kan betraktas som normalt slitage. Lägenheten är inte avsedd för fyllefester och vi ber er ha uppsikt över era barn. Använd vätsketäta madrasskydd som finns i en av garderoberna ifall barnen brukar kissar på sig på natten. Ett krossat vinglas eller mindre olyckor räknas som normalt slitage och är inget som vi kommer debitera er för! Vi är enbart tacksamma om ni meddelar sådant till oss så att vi kan vidta lämpliga åtgärder. Hör av er ifall ni har sönder något, spiller etc. så att vi kan se till att detta tas om hand på ett bra sätt så att nästa gäst inte märker av problemet. Har ni problem med någon av maskinerna som ni misstänker är sönder så hör av er till oss, vi har koll på alla maskinerna i lägenheten och kan hjälpa er över telefon. 

Vad ska man ha med sig för saker och vad finns redan i lägenheten?
Se listan på denna sida till höger vad som finns och vad ni ska medföra. Sängkläder, handdukar, toapapper, tvål och förbrukningsvaror ska gästerna ta med själva. Vi tillhandahåller disktabletter och städutrustning.   

Vad händer om någon i familjen blir sjuk och vi vill avboka?
Vi kan, precis som Ramundberget, tyvärr inte godkänna att någon i familjen är sjuk som legitim anledning till att få tillbaka pengar vid sen avbokning. Vi kan inte hantera kontroller av läkarintyg så istället hänvisar vi till att teckna en avbeställningsförsäkring via t.ex. ERV om ni vill kunna vara säkra på att få tillbaka pengarna (se nästa fråga om detta). De har kapacitet att hantera läkarintyg och likande.

Kan man köpa till avbeställningsskydd?
Är ni nervösa över att behöva avboka vid sjukdom och gå miste om ett större belopp? Det går att teckna en s.k. avbeställningsförsärkring via t.ex. ERV – detta är samma försäkring som Ramundberget hänvisar till. ERV försäkrar olika belopp till rätt höga premier och det är gästen själv som måste anmäla skada till ERV, samt bevisa akut sjukdom eller liknande med läkarintyg. ERV räknar privat uthyrning som har en fastställd prislista och riktar sig till allmänheten som att den ger berättigande till deras avbeställningsförsäkring. Eftersom vi har en fastställd prislista anslagen på hemsidan och riktar oss till allmänheten i och med Blocketannonsering så ska deras försäkringar alltså gälla. Vi har själva inte möjlighet att kontrollera läkarintyg och sådant och kan därför inte erbjuda avbeställningsförsäkringar.

Det är förstås upp till er att teckna en avbeställningsförsäkring om ni vill, men det vi ser är att de flesta väljer att genomföra sin skidresa även om någon i familjen är skadad eller småsjuk, så vi råder er att fundera igenom hur ni kommer vilja agera om olika familjemedlemmar blir sjuka. Har alla ställt in sig på att åka skidor kan det bli svårt att bara stanna hemma en hel vecka även om en person är småsjuk/skadad, istället kanske den vara med på annat än skidåkning och slappna av i fjällen ändå.  

Är området barnvänligt? Finns det bilar utanför lägenheten?
De översta husen i Fjällängen där lägenheten ligger är de mest barnvänliga, då det går att leka på baksidan av husen i en härligt snöig backe och björkskog som är helt bil- och skidfri. Parkeringen är nerför en trappa och backen är en bit bort, så det är enkelt att säga till barnen att de inte får gå nerför trappan och ut i backen, annars kan de hitta på mycket skoj kring husen. Det är lätt att ha koll på barnen från balkong/veranda/sovrumsfönster.

Ingår parkering? Hur långt måste vi bära väskorna från bilen?
Ja, en egen p-plats med motorvärmare ingår i hyran. Parkeringen är en nivå under lägenheten, så det går inte att köra hela vägen upp till ytterdörren med bil (utom på sommaren med fyrhjulsdrift). Ni måste parkera nedanför husen och bära väskorna uppför en sista trappa och förbi huset, se bild överst på denna sida. Det är inte jättelångt men kan förstås vara jobbigt om väskorna är tunga och trappan hal av snö, ta därför med lämpliga skor/broddar och ytterkläder samt packa lagom tunga väskor. Vi lämnar även broddar i sittmöbelns låda i hallen, som ni gärna kan låna och har snöskyffel samt ishacka i skidförrådet.

Funkar det att åka buss eller tåg till Ramundberget? Hur får vi då upp väskorna till lägenheten? 
Det går tåg med transfer sista biten, eller bussen Härejdalingen från Stockholm, Uppsala, Malmö och Göteborg samt orterna längs vägen, tiderna är bekväma. Läs mer om detta under fliken resan hit, där finns även en karta lägenheten är markerad och mitt på kartan finns en blå bussruta som markerar busstoppet. Även om det inte är mer än 100 meter att gå så är det en delvis brant uppförsbacke och sedan trappor. Har ni inte mycket packning och t.ex. tänkt hyra skidor, packar i ryggsäckar och andra lättburna väskor och är beredda på "träningspasset" att gå fram och tillbaka några gånger så är det ju görbart. Ett alternativ är om en familj åker bil upp och en annan familj åker buss/ eller mor/farföräldrar som vill hälsa på över jul etc. åker buss och ni kan hämta dem vid busshållplatsen med bilen. Är detta en viktig fråga för er kan vi genom våra kontakter säkert ordna skjuts av era väskor mot betalning.

Går det att dela upp betalningen? Varför betalar man inte först tex 25% av beloppet och sedan hela beloppet närmare inpå?
Vi sköter ju uthyrningen av lägenheten vid sidan av våra heltidsjobb och försöker dra ner på mängden jobb vi måste lägga ner – så anledningen till att vi har valt att be om hela beloppet för att bekräfta bokningen är främst för att det blir ett merarbete att hålla reda på olika inbetalningar, skicka påminnelser, hålla koll på slutbetalningar mm. Det finns också en större risk att folk inte bekräftar sin bokning om de ska betala senare, vilket innebär att vi då måste börja från början att hitta gäster till den veckan. Om ni ska hyra en av de dyrare veckorna och vill dela upp betalningen på två månader går det dock absolut bra, hör av er om det bara så ordnar vi det.

Varför kostar er lägenhet så mycket under nyår, vecka 9 och påsk? Just Stockholmarnas lov är mycket dyrare - det är ju elakt...
Vi följer Ramundbergets prissättning och lägger oss under den (eftersom vi hyr ut privat). De har satt priserna mycket högre just på Stockholmarnas lov och vi håller med om att det är skevt (vi bor också i Stockholmsområdet!).

Vi ser dock också saken från ett annat håll - det är dyrt att bygga lägenheter mitt i en skidbacke och det får inte plats så många, Ramundberget tog ordentligt betalt när de sålde dem till oss. Lägenheten står tom större delen av året och kostar ändå pengar för lån, hyra, el, utrustning etc, pengar vi måste få in under vintersäsongen. Eftersom 95% av alla förfrågningar vi får handlar om Stockholms lovveckor blir det dessa veckor som får ta största delen av kostnaden. Till och med veckorna 2-6 är svåra att få uthyrda, trots att snön är fantastisk, backarna är halvtomma och priset ligger på en bråkdel av högsäsongspriset (- så boka gärna dessa veckor om ni kan!).

Sen finns det ju 7 bäddar och priset är inte mer än 500 kr/bädd/natt som är betydligt billigare än hotellboende - dessutom sparar man en hel del pengar (och kötid) på att ha mitt-i-backen boende och kunna glida in och ta en kaffe/fika/våffla/värma på lunch när man vill - bara en varm choklad kostar ju 50 kr per barn på caféet och våfflor lossar på minst 80kr/st i våffelstugorna (och finns inte ens i skidsystemet). Kyla och skidåkning gör lätt att alla är vrålhungriga och en lunch på Grytan kostar mellan 600-1000 kr för två vuxna och två barn beroende på vad man väljer inkl. dryck. Överhuvudtaget gör ju mitt i backen läget just att du får valuta för varje minut av semestern och behöver inte transportera dig eller släpa skidor, pjäxor, barn mm. till backen. Vår 8-åring kunde till och med själv glida ner till skidskolan efter lunch. Medan resten av familjen klär på sig kan den som är först ut till och med hinna med ett åk istället för att stå och vänta. Under lågsäsong då det inte är köer till stolsliften tar ett åk typ 10 minuter från att du står utanför dörren tills att du är tillbaka där igen! Därför ska förstås lägenheter som inte ligger mitt i backen vara betydligt billigare, och hade vi ägt en sådan hade vi haft lägre priser...

Är våra priser är för höga för er och ni inte kan få ledigt under billigare veckor, och inte kan gå ihop med en annan familj så att ni fyller upp bäddarna så testa att leta lägenheter en bit från backen eller i t.ex. Bruksvallarna. Lycka till med att hitta ett boende som passar era behov, för alla förtjänar en härlig semester i snön! 

Andra frågor och funderingar?
Maila kaprifolenc@gmail.com - vi svarar snabbt och gör vårt allra bästa för att lösa allt på bästa sätt för er!

Ingången till lägenheten via veranda med skidförråd precis intill ytterdörren.