Om Oss som äger lägenheten

Hej!

Vi som äger denna lägenhet och ansvarar för dess möblering och utrustning heter Adrian  och Flora och vi har en dotter på 12 år som heter Freja. Vi bor lantligt utanför Sigtuna vanligtvis och hade aldrig tänkt skaffa sommarstuga när vi blev förälskade i Ramundberget när vi åkte skidor här när Freja var 2 och 3 år. När möjligheten dök upp 2015 bestämde vi oss för att skaffa en "vinterstuga" trots allt (även om vi använder den även på sommaren nu!). Vi trivs jättebra i Ramundberget och med att åka mycket skidor på vintrarna samt vandra, cykla och njuta av fjällen även på sommaren.

De två första åren hyrde vi ut lägenheten via Ramundberget Alpina AB, de hyr ut både lägenheter som de äger själva och privatägda stugor och lägenheter som hyrs ut när ägarna själva inte använder dem. Sedan vintern 2018 har vi dock hyrt ut direkt till gästerna själva, och vi tycker om den direktkontakt det ger oss med dem som bor i vår lägenhet, samt att kunna säga nej till gäster som vi inte vill ha.

Det kan ha flera fördelar för er som hyr att lägenheten är privatägd. Eftersom vi själva använder lägenheten regelbundet är vi måna om att den är så bekväm och välutrustad som möjligt och vi upptäcker de där små sakerna man stör sig på bara när man själv bor i lägenheten. Adrian som är ingenjör håller alla tekniska prylar i topptrim och är den som sett till att fiber dragits in i hela Kaprifolen-huset. Flora sköter det mesta med inredningen, hemsidan och kommunikationen med gästerna. Eftersom vi bara hyr ut en enda lägenhet lägger vi allt krut på den så att ni som hyr ska trivas så bra som möjligt och vilja återkomma till just vår lägenhet. Vår målsättning är att detta ska vara den trivsammaste och mest välutrustade lägenheten i hela Ramundberget!

Därför har vi försökt tänka i detalj på hur vi har möblerat och utrustat lägenheten och gått långt utöver den standardutrustning som krävs. Exempel på extra utrustning är speglar i varje rum, extra avhängning för kläder, extra bekväma madrasser och sänghylla till överslaferna, förlängningssladdar så att man kan ladda telefoner, paddor och datorer smidigt i alla rum, etanolkamin för extra mysfaktor, spel, tidningar, filmer och böcker till låns, våffeljärn, stavmixer, vanlig mixer och mackjärn i köket, extra stort köksbord, utemöbler med dynor och filtar för sommargästernas räkning och ett extra stort skidförråd för våra gäster. Varje år genomför vi förbättringar och försöker tillgodose önskemål från gästerna. Vi har exempelvis satt upp fler läslampor vid soffan, barnkrokar i hallen,  dimmer på matbordslampan, skaffat sopset, ishacka och dubbla kökspappershållare på gästernas begäran. 

Vi har även sammanställt en massa tips och inspiration i en pärm i lägenheten och dessutom konstruerat denna hemsida för att ni ska kunna få reda på allt ni behöver i förväg ifall ni vill kunna planera och sedan kunna ha er bästa fjällsemester någonsin!
 
Vi hoppas verkligen att ni ska trivas och ha en härlig vistelse i Ramundberget, som blivit vårt smultronställe sommar som vinter. Vi vill hemskt gärna höra från er som bor i lägenheten och få feedback om vad ni har trivts med att göra, vilken information ni hade önskat finna i pärmen eller på hemsidan, och om utrustningen varit till belåtenhet eller om ni saknat något. Maila gärna några rader om detta till mailadressen nedan! Vi hoppas förstås att ni vill återkomma ett annat år, och att ni tar hand om lägenheten och sakerna så att vi kan fortsätta att ha denna höga nivå på utrustningen. Vi värnar extra mycket om våra återkommande gäster!

Ha en härlig semester i Ramundberget,
önskar

Adrian, Flora och Freja

Email: KaprifolenC@gmail.com  

Lika glada sommar som vinter i Ramundberget!